Terug op je eigen pad

Rennen, vliegen en weer doorgaan…….

STOP!

De westerse wereld waarin wij leven geeft veel mogelijkheden en gemakken, maar…. er is ook een keerzijde. De hoeveelheid keuzes, de dingen die moeten, (digitale) sociale druk, etc leveren vaak veel stress op. De richtlijnen rondom Covid-19 helpen hier niet aan mee. Dit alles, kan er voor zorgen dat je niet lekker in je vel zit, de weg kwijt bent en vastloopt. Ergens voel je wel de drive om iets te willen doen, alleen zie je het even niet meer. Herkenbaar?

Bij “terug op je pad” ga je de cirkel lopen van buiten naar binnen op je eigen tempo. Maatwerk staat voorop, want iedereen is anders en dat is maar goed ook ;). Jij bent belangrijk!

You matter!

Zoals het logo aangeeft, wandel je met je volle rugzak naar de kern, onderweg gooi je eruit wat je niet meer nodig hebt. Dat zal een stuk lichter voelen. Je verzamelt andere belangrijke tools die je verder op weg helpen, want uiteindelijk loop stap voor stap jouw toekomst tegemoet.

Hoe ziet “terug op je pad eruit?”:

Wat moet je doen?

Je houden aan de dagstructuur.

Je krijgt een coach met wie je wekelijks gesprekken voert, om te onderzoeken wat jij nodig hebt en waar je een steuntje in de rug en/of tools kunt gebruiken.

Jouw stip aan de horizon houden, met je eigen doel in zicht.

Wat mag je doen?

Wie ben jij? Wat maakt dat jij, jij bent?

Waar liggen je kwaliteiten?

Welke talenten heb jij?

Wat vind je leuk en wat absoluut niet?

Moestuin en koken

In de moestuin kun je een handje helpen. Heerlijk buiten zijn en je hoofd leegmaken en meteen leren hoe het werkt als je zaait, bloeit en oogst. Wat kun je er uiteindelijk van maken? Verzin je eigen recept of zoek er één op en bereid het zodat er een heerlijke maaltijd ontstaat die je samen kunt eten.

Sporten

Je mag in groepsverband of één op één trainingen volgen met een coach. Dit kan een potje voetbal zijn, een fitness circuit, maar ook een even rammen op de stootkussens om stoom af te blazen. Heb je zelf leuke ideeën, ze zijn van harte welkom, want jij staat centraal.

Eigen creaties ontwerpen en maken

Tekenen, houtbewerken, metaalbewerken, sleutelen aan een fiets, kleding ontwerpen en maken, je mag van alles doen. Heb jij nog een leuk idee wat er nog niet bij staat?

Wat kun je doen?

Gastsprekers

Regelmatig komen er mensen (bekend/onbekend), die allemaal iets waardevols te vertellen hebben. Denk hierbij aan sporters, ouderen, vakmensen, specialisten, ze delen graag hun levensverhaal met jou.

Bezoek aan bedrijven

We bezoeken bedrijven waarbij duurzaamheid en passie voorop staan. We nemen een kijkje achter de schermen, zodat jij ontdekt wat je leuk vindt en wat niet.

Verduurzamen van….

Help en denk jij mee, aan hoe we de materialen, omgeving, wereld kunnen verduurzamen?

Coaching sessies

Je kunt je opgeven voor extra coaching sessies/trainingen met één van de coaches. Iedere coach heeft zijn eigen specialisme, bijvoorbeeld : ontdek je (kern) kwaliteiten, mindfulness, Rots en Water, faalangst, intuïtieve ontwikkeling, etc.

Kampvuur

Iedere maand ben je welkom, aan te sluiten bij het kampvuur. De invulling hiervan is iedere maand anders, maar altijd gezellig en warm.

En dan?

Als jij er klaar voor bent en weet welke stappen je moet zetten richting jouw toekomst, dan stappen wij nog even met je mee. We ondersteunen je in de stappen die je maakt, tot jij zegt : “Houdoe en bedankt!”

Even praktisch:

We starten de dag om 9:00 uur en eindigen om 15:00 uur.

Het is maatwerk, dus vooraf kunnen we niet bedenken hoeveel tijd je nodig hebt om tot de stip aan jouw horizon te komen.

Heb je vragen, wil je je aanmelden? Neem dan contact op: Mark: 06-44171725 Mail: info@youthmatters.nl